Volontiram – mijenjam svijet

Svake godine 05. prosinca obilježava se Međunarodni dan volontera. Radeći kao volonter dugi niz godina stekao sam iskustva i vještine kojima se ponosim. Volontiranje otvara sasvim jedan drugi svijet. Pomoći potrebitima je divna stvar. Hrani dušu čovjeka i pokazuje mu da nije sam na svijetu. Svaki osmijeh koji dobijete daje vam osjećaj mira i zadovoljstva jer znate da činite dobro.

Postoji mnogo načina kako možete volontirati i najbolje je volonterski rad uskladiti sa svojim mogućnostima i afinitetima te sa srcem. Radeći nešto što vas ispunjava činite dobro sebi a time i drugima oko sebe. Svaka udruga nudi mogućnost volontiranja i možete se uključiti na bezbroj načina.

Razmislite što bi ste vi mogli učiniti da vaša okolina postane bolja i budite vi promjena koju želite vidjeti u svome društvu. Potaknite nekoga na dobro djelo čineći isto. Povedite svojim primjerom i pokažite koliko pomoć i jednoj osobi može promijeniti.

Volontiranje vam daje priliku da se razvijete kako profesionalno tako i privatno, a iskustvo i poznanstva su neprocjenjivi. Volontirajte jer time mijenjate svijet.

Bojan Iličić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *