Vrijeđali su je ali njoj je časa i dalje napola puna

Nedavno sam vidjela članak i snimku o jednoj otvorenoj i otkvačenoj blogerici  koja je progovorila o svom kanalu na youtube-u i uz toliko pozitivne vibre i zafrkancije od njene strane, novinari su izvukli natpis za članak: “Vrijeđali su me zbog šminkanja”

Ona je mlada djevojka koja ide u srednju školu i voli dijeliti s drugima ono što najviše voli, a to je šminkanje. Djevojka me naprosto oduševila kao osoba, a njeno gledište sa 15 godina, ono vauuu. Toliko pozitive i otvorenosti čak i kad govori o hejterima i govoru mržnje. Smatra da kad netko prati toliko nju i njen život da to ne mogu biti hejteri već fanovi, pa makar je maltretirali i vrijeđali. Iako su je već i u osnovnoj školi vrijeđali i derali se na nju ona je bila i ostala svoja.

Na njenom kanalu naišla sam i na komentare koji su definitivno primjer kako treba reagirati (od strane komentatora) ako ti se nešto/netko ne sviđa, a da nije govor mržnje. Određeni komentatori nisu vrijeđali nju ako se s nečim ne slažu, jer znaju i vide da cura daje sebe, već komentiraju način što i kako popraviti. Ako misle da znaju nešto više od nje dat će primjer kako i na koji način popraviti što im se ne sviđa i smatraju da bi video/snimka mogla biti bolja sljedeći put. Vauuu, to je to. Mlada blogerica nakon toga može odlučiti i vidjeti da li se slaže s tim ili ne.

Ona je definitivno primjer svima nama kako trebamo nastojati biti pozitivni i otvoreni. Uz more fanova nađe se i pokoji hejter ali njoj je čaša uvijek napola puna. Svaka čast na stavu.

Članak i intervju s Nikom možete pogledati na http://tinyurl.com/p94u6jc

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *